Med fokus på det allra senaste inom branschen och en förkärlek till allt vintage.

Hårsalong i Gällivare

På Miss Vintage Glam jobbar Linda vår frisör.

Miss Vintage Glam är noga med att du som kund ska få en härligt avkopplande stund när du är hos oss. I våra behandlingar ingår det alltid extra tid för att du inte ska behöva känna dig stressad. Vi är experter på hårvård och delar gärna med oss av vår kunskap så att du får de produkter som passar just din hårvård. 

På salongen använder vi oss av Keune som är vårt huvudmärke, vi har även Maria Nila, Lola ramona och Miss Candyfloss. Keunes färger innerhåller bl.a. Silkprotein och uv skydd vilket vårdar håret och skyddar det samt att man får en fantastisk glans. 

I alla klippningar så ingår det en tillfixning 2-3 veckor efter första besöket, då putsar vi t.ex. nackhåren, runt öronen för att du ska känna dig snygg till nästa klippning, och för att vi vill skämma bort er riktigt mycket. I alla klippningar ingår huvudmassage och gör den en färgbehandling får du även en inpackning anpassad efter ditt hår. 

Som kund hos Miss Vintage Glam kan du alltid förvänta dig en lugn och ombonad miljö. Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande och lyxiga behandlingar med det lilla extra och lyxiga behandlingar med det lilla extra där fokusen är totalt på dig.

Vi brinner för vårt jobb och ser till att hela tiden hålla oss uppdaterade med det senaste inom hårvård. 

En gång i månaden har vi Fancy Friday!
Då åker finklänningarna på och finglasen fram och vi bjuder på lite extra gott till fikat. 

Vi skräddarsyr även allt från möhippor till tjej- och grabbkvällar där det ingår dryck och tilltugg. Vi samarbetar med en duktig fotograf som förevigar dessa härliga sammankomster. 

Så varför inte samla gänget eller firman? 

Kom och låt oss ta hand om er, styla er och ta lite nya fina kort och få en massa fantastiska minnen. 

Är du företagare och behöver en ny bild till din hemsida eller nya reklambilder fixar vi allt för dig. 

För mer info ring oss på Miss Vintage Glam and Mr Mush 0970-102 96